NvK

Härligt NVK-dag!

Kategori: Representationslaget

Vi börjar med Representationslaget. Efter en härlig laglunch bestående av pären och biffar så var vi redo för match mot Södertälje. Innan matchen drog igång så var Sisu på plats och delade ut stipendiet vi berättade om tidigare. Riktig kul för klubben!

Idag så gör vi möjligtvis en lite sämre match än när vi mötte Södertälje förra helgen, men vi sliter på bra i försvar och upptäckningen. Louise gör sin första match i Libro-tröjan och det med bravur. Första set ror vi hem lite på grund av försprånget vi samlat på oss i början av setet, då vi släpper in södertälje när vi passerar 15 p. Södertälje kommer starkare i andra set som blir tight. Inför tredje så snackar vi om dagens sista set, och så blev det. 3-0 och tre fina poäng till tabellen.

Efter matchens slut så var det dags för div 2 att inta planen med Glommers som motståndare. Med riktigt fin servepress och servemottagningen så kunde även dom ro hem en 3-0 seger!

Även herrarna har varit igång idag, sammandrag i Sverigeserien i Östersund. Det resulterade i en förlust och en vinst. Grattis grabbar!

Som sagt, en härlig dag för hela Norsjö Volley!

Nu hoppas jag att alla som har möjlighet letar sig till hallen i morgon kl. 14.00.
Vi möter, som tidigare nämnt, RIG Falköping. Det är även dragning för Säsongslotteriet. Om ni inte hunnit köpa någon lott kan det finnas kvar om ni har tur!

Ha en trevlig lördagskväll allesammans!

/ Johanna #9

Kommentarer


Kommentera inlägget här: