NvK

Allsvenskans sista match - Vinst!

Kategori: Representationslaget

Fredagkväll tog jag och gänget natt-tåget ner åt sthlm för att spela Allsvenskans sista match. Redan på tåget började de bra. SJ slog till på stort och var 45min tidiga!? när vi nådde huvudstaden vid 08:30 på morgonen. Efter lite tågbyten var vi framme i Vallentuna. Tog en prommis till ett super mysigt Café, efter en efterrätt till förrätt tog vi oss an varsin pastatallrik. Efter ett par mysiga timmar i dessa sköna cafésoffor traskade vi mot hallen. Bytte om och laddade upp som aldrig förr, vi hade bestämt oss. Vi skulle vinna!
 
Första sett börjar helt underbart, vi daskar boll och spelar så som vi spelar när vi är som allra bäst. Shit vilken energi. Settet slutar 18-25 och känns aldrig som att dom har en chans att ta det från oss.
Andra sett börjar hyffsast bra, de kommer dock ikapp oss och kan sedan även gå förbi, vallentuna tar andra settet med 25-21.
Dags för 3dje, Malina går in oss sätter 2 servess medans tomas kollar hur hallens dass ser ut, när han sedan kommer tillbaka börjar de allt gå lite knackigare.. vi förlorar 25-14 och känns aldrig riktigt nära. Men nu var de ju så att vi hade bestämt vi skulle vinna denna match och än var det inte över.
Vi går in i 4dje sett med ett jäkla anamma! och denna gång var de vår tur att ta hem det stort 15-25 slutar det.
I 5te sett börjar vi med en liten uppförsbacke, underläge 4-1 som sedan går och blir 6-6 och vi sidbytet har Vallentuna skaffat sig en liten ledning på 8-6. Väl efter sidbytet är det inget snack. Bra servpress och vi går verkligen all in för att vinna. Vilket även resulterar i total lycka när blädderblocket visar 11-15 till vår favör. För att beskriva glädjen kan jag citera vår kapten "det känns som vi tagit SMguld"

I den här stunden kändes det faktiskt som att fjärdeplatsen i serien inte var allt för hemsk så om 3dje platsen var snörplikt nära!
 
Vi fick iallafall avsluta med en vinst och nöjda över säsongen som sådan, det är vi!
Efter ett antal timmar på T-centralen kunde vi äntligen vid 22 kliva på natt-tåget. Hemma i Norrland igen, nu tar vi ett bollträningsuppehåll innan vi börjar ladda om för SM.
 
Nu tackar vi vår trogna publik, alla funktionärer, sponsorer, klubben och alla ni andra med för denna seriesäsong!
/ Hjelten #6
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: