NvK

Vinst

Kategori: Allmänt

Vinst mot Änget idag med 3-0 (25-12, 25-14, 25-12), vilket också innebar en serieseger, trots att vi har en match kvar i morgon att spela. Allsvenskan drar alltså igång efter jul!

Vi samlades som vanligt på Vuxenskolan där vid 11, och idag bjöds de på ris och korvstoganoff. Satt mycket bra i våra magar måste jag säga. Efter lite snack om gårkvällens idol, och lite taktik inför matchen så drog vi till hallen.
fixade allt som skulle fixas som nät, sarg, sek osv..

Efter en bra uppvärming och inspike så drog matchen igång.

Första 10 bollarna så var det rätt jämt, men vid ställningen 5-4 (tror jag) gick Sofia G ner och och blåste på. hips vips stod det 15-4 och vi rodde iland första set. Dock så fick vi en stukning i laget. Petra fick kliva av, men Lovisa kom in och första hon gör är att sätta ett klockrent block, snyggt!

Andra set hängde Änget med i lite längre men efter ett tag så blev siffrorna 25-14 och 10 minuterspausen kom. Vi fick träffa Sofie, nybliven mamma till lilla My.

I pausen fick vi även veta att laget vunnit Newbody-tävlingen. Vårat lag har alltså sålt flest Newbody-paket så även detta år blir det ett besök på Källan.. Det uppskattas riktigt mycket. Lovisa fick även en biobiljett för hon hade sålt flest av oss i laget.

3:e set då. Nu hag jag blackout, minns inget från 3:e set egentligen. Förutom att vi hade en extremt lång boll där i mitten av setet, som vi till slut vann. Efter det tappade Änget och vi fick oss 25-12 även i detta set, rodde hem matchen och rodde hem hela serien! Allvenskan efter jul tjejer!!

Så i  morgon drar vi till Umeå för att spela mot IKSU.



Julia, överlycklig över sitt pris för matchens bästa spelare (grattis Julia!) Men som den lagspelare hon är bjöd hon såklart oss övriga på en frukt ellet två.

Matchhelg

Kategori: Allmänt

Lördagsmorgon är det. idag möter vi Änget hemma, och i morgon bär det av till Umeå för att möta IKSU. Just i denna stund är Petra, Malina och Sofia på vuxenskolan och lagar lunch till laget.. Dock var de väldigt hemlighetsfulla om vad de skulle bjussa på, så de blir en överaskning!

Det kommer lite mer angående helgens matcher EFTER helgen..

/#9