NvK

gammal kärring skriver om slutet.

Kategori: Allmänt

Efter en tämligen frånvarande säsong för min del tänkte jag att det inte är mer än rätt att jag skriver inlägget om vår lagavslutning som ägde rum för någon vecka sedan.

Som en utav de förtroendevalda ( eller självutnämnda) i festkommittén kan jag ju säga att förväntningarna var på topp, vi planerade trevåningstårtor,chokladfontän, gräddbakelser och läsk. Men då var Tomas snabb med att förstöra alltihopa och dra dietistkortet "inga sockerbomber" sa han. 

Snopet. 

Men, rutinerade som vi är så lyckades vi ändå smyga in 2 fantastiska (köpta) kladdkakor. Självklart hade vi Coachens ord i huvudet, så vi slängde i 2 äpplen i korgen så såg det genast mer hälsosamt ut.

Nog om nyttigheter.

Ungefär 10 minuter efter utsatt tid var alla på plats i Fritidsgårdens lokal. Alla utom en. 
Spännande tycker ni, tråkigt tyckte vi. Trots Jonnas unga ålder hade minnet svikit henne och hon var på annan ort. 
( luktar som om Hon får bjuda på tårta?.. eller frukt) ;)


När hysterin lagt sig över Jonnas bortfall försåg sig alla med fika, krigade till sig en plats vid ett bord och avslutningen var igång. 
 
Som brukligt när säsongen är över så ska priser delas ut.  I år gick priserna till den mest träningsflitiga, årets genombrott och till årets spelare. Den första kategorin är faktabaserad, och de andra fick vi rösta fram. Skojigt nog var det otroligt jämt bland spelarna i alla kategorier, men det slutade med en vinnare. Vår allas Malina Fransson kammade nämligen hem pris för både träningsflitigast och årets spelare detta år, och Jonna fick i sin frånvaro ta emot pris för årets genombrott,  och det tycker vi att dom förtjänar! 

Med det vill jag tacka för mig, och från oss alla i NVK a-lag för en fantastisk säsong!