NvK

Avslutning med laget del 1

Kategori: Allmänt

I måndags begav vi oss till Skellefteå för att spela curling. Det var med höga förväntningar och även med en del frågetecken vi satte oss i bilarna. Kommer vi att klara det här över huvud taget? Hur gör man då man curlar? Kommer vi att slå ihjäl oss? Kan det vara så att någon faktiskt är bra? Är det fusk att Tomas provat förut...

JA, vad ska man säga. Det var sjuuuuuukt roligt! Det är svårt att spela curling! Vi slog inte ihjäl oss men visst har vi en del blåmärken. Vi var ganska dåliga (i alla fall undertecknad :-) Och ja, eftersom Tomas var med i det vinnande laget så kanske det var lite fusk ;-)

Här kommer i alla fall lite bilder från äventyret i curlinghallen.Alltid hjälm när man är ovan curlare! Tur att vi ser snygga ut i alla fall.. haha  





En av övningarna vi fick göra innan själva spelet drog igång var att vi testade glida på den här sula-sko-grejen. Det var inte tvärenkelt må jag säga!

Taggade spelare

Sofies killerface är inte att leka med! :-)




Kakan och Johanna laddar.. (eller nåt)



Guuuud så proffsiga ni ser ut!



vinnarna

Så här glad blir man då man vinner ett volleyboll-lag-mästerskap i curling. Stort grattis till Sofie, Lovisa och Tomas!!

Och så här kan man se ut när man förlorar...


den sämsta curlaren

Mina lagkamrater ville inte vara med på bild för de var sååååå besvikna och ledsna! Tack ändå Kakan och Rebbis, jag tycker att vi kämpade bra! :)

Tack till resten av laget och coacherna, det där var jäkligt kul!!!


Avslutning del 2 kommer senare i vår då vi varit på Källan och njutit av vår vinst i Newbodysälj-tävlingen :-)


Just det ja, en sak till..

...LYCKA TILL nu alla tjejer som ska i väg och spela SM!!!!!!!!! Det är kul att stå och skrika SM-GULD SM-GULD SM-GULD...;-)

// Kapten