NvK

Söndagsträning + teambuilding

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi som vanligt haft träning från kl.17.00 till 19.00!  Vi körde på med en massa volleyboll ,ingen fys eller nått gymprogram den här gången. Freja fick kliva av i slutet av träningen pga att en kabbe låg på tvären (enligt vår andretränare Ann). Petra fick lite ont i knäet hon med men det är inget allvarligare! Vi kanske borde vara försiktigare med våra få centrar vi faktiskt har & inte ta ut på dem.   

Efter träningen så skulle vi fara till fritidsgården för att ha "lagmöte".  När vi skulle ta oss in på fritidsgården så låste vi upp ytterdörren men sen var det ännu en dörr intill själva kapprummet. Vi chansade och hoppades att inget larm skulle gå av. Men när vi gick in så hörde vi hur det pep. Så vi fick panik stängde dörren och svor lite. Det gick bara någon sekund innan brandbilen stod parkerad utanför och två brandmän kom gåendes. Ska man skratta eller gråta åt detta får ni väl avgöra.


(Här är då brandmännen som kom, enligt våra drömmar ialla fall..)

Ialla fall så när vi senare kom in så fikade vi lite mackor, lite nyponsoppa och nån frukt. Lite lätt så där bara. Efter det var det teambuilding där vi alla skulle berätta om oss själva. Allt från namn,familj till den bästa maträtten & lite därtill.
Vi hade mycket trevligt och hoppas att vi ska få lära känna varandra ännu lite därtill.


Keep up the good work med kommentarerna ! Det uppskattas, och har ni frågor är det bara att skriva in dem. / the bloggers

Ny säsong

Kategori: Allmänt

Nu har vi börjat på den nya säsongen. Laget ser inte riktigt likadant ut som förra året. Förlust: Sara Forsberg som vi kommer sakna otroligt mycket.  Nytt kött är Josephine Tegenfalk från Elverket som vi däremot är mycket glada över att ha fått till oss! Men även våra yngre förmågor som består av Petra Andersson & Rebecca Gustavsson som tidigare spelat i div.1 här i norsjö.  

Försäsongs träningen är igång med full fart. Vi började träna redan i måndags med lite löpning och gym. Sen har vi fått känna på bollen i veckan och allt ser riktigt bra ut! Men det är klart att vi har varit lite "lemmen".  Jo förresten det betyder ju träningsvärk på svenska. Jossan var lite förvirrad (?) av vår dialekt. Inte lätt alla gånger !

Innan säsongen tar fart så ska vi hinna med en Finlandsresa, matcher i Katrineholm och ett träningsläger i A-jaur precis som förra året! Som vi alla ser framemot! 

Kommer fler inlägg med mer information och kort! Håll utkik ! / Blogg-fixarna