NvK

Inflyttningsmiddagrundvandring.

Kategori: Allmänt

För några veckor sedan hade 3 av oss i laget inflyttningsmidag. Båda Felicia, Malina & jag (Johanna) har som sagt flyttat, så vi bestämde oss för att bjussa laget på lite god mat och en trevlig kväll!

Kvällen startade hos Malina, där det bjöds på förrätt bestående av rombom, kex, och fördrink. Vi vill dock förtydliga att det är fiskrom och inte något annat.

Efter förrätten drog vi vidare till Norsjövallen, till mig (Johanna, again). Där bjöds det på varmrätt; Chiligryta med älgkött, ris och sallad. Eftersom det inte fanns sittplatser vid bordet för hela laget, fick de äldre stjärnorna sitta i köket och yngre stjärnorna sitta vid vardagsrumsbordet. Inte gick de någon nöd på oss inte! Eller ja, Malina verkar inte vara helt nöjd...

Efter varmrätten drog vi in till Norsjö igen, till slutstation Felicia. Där dök tränare Tomas upp, inte ville han missa efterätten! Felicia bjöd på varma hallon, Kiwi & banan + smält vitchoklad och glass. Att bara tänka på det gör så att det vattnas i min mun.. Mums! Vi såg även Idol och lekte en musiklek. Resultatet har försvunnit från mitt minne, vilket kanske innebär att mitt lag inte vann, men det kommer jag som sagt var inte ihåg.. Rebecca A hade dessutom en hel del systemlekar på lager, vilket höll på att göra vissa av oss galna...

 

Så, det får duga. Nu valde blogg.se att inte samarbeta med min iPhone, så inga fler bilder denna gång. Men kort och gott; Vi hade en jättetrevlig fredagskväll med god mat och mycket skratt. Det får göras om!

 

/#9

Nyheter för gluten och laktosallergiker!!

Kategori: Allmänt

Hej igen! vänj er inte vid att det kommer att bli 2 inlägg per dag nu, detta var nog bara en "once in a lifetime". om man tänker på hur uppdateringen har varit senaste året...
det jag ville säga i detta inlägg var att succékakorna NVK-rutorna är tillbaka iår igen. och är nu även gluten och mjölkfria. bra va! bara för att man ha en allergi ska man ändå kunna gå och se volleyboll OCH få äta av våra jättegoda bakverk. och jag tror och hoppas att ni alla håller med mig i den frågan! :)
skillanden är att glasyren till de gluten och laktosfria NVK-rutorna är rosa istället för vita. så håll utkik, och jag hoppas att de smakar!!
Mumms.... :)



// G-son igen.. :)

Bilder från förra helgens bravader och ännu längre tillbaks i tiden...

Kategori: Allmänt

Nu var det ju så att i helgen så samlades vi en hel hop volleyboll-glada människor i sporthallen för att ha en liten turnering kan vu ju kalla det. Och då fick tomas i uppdrag att ta kort, vilket gick sådär.. hans minne kanske är bra men kort? (haha...) men det blev i alla fall några kort, lite suddiga och snea kanske. men de må då va!
Så här får ni lite bilder från helgen!! :)
Och nu när jag lix är igågng kan jag passa på att lägga upp ett par bilder som togs sist vi var på bortamatch mot Solna och Rissne. Det var ett tag sen jag vet, skäms på mig!! Men bättre sent än aldrig tycker i alla fall jag, så här kommer ännu fler bilder.
.
Alla var vi glada och impade över kaffe/choklad/allt-möjligt-egentligen-maskinen som fanns på flygplatsen i skellefteå, som dessutom hör och häpna var gratis! men mest impad var nog petra. eller så var hn bara impad över alla killar från skellefteå aik som satt och väntade med oss på flygplatsen.. kändisstarkt vare där kan ja lova, både vi och aik. shit alltså!!vad mer som hände vid kaffeautomaten ska vi inte prata om!
* what happens at the kaffeautomat stays at the kaffeautomat!
In das Auto påvåg till Solna!
Här talar nog bilden för sig själv..
Till laget skulle vi köpa matchande mössor, fast vi kanske egentligen skulle ha haft matchande öronmuffar. vad tror ni om det?
På något vis var det nån som fick ett löv i maten, rätta mig nu om jag har fel men jag tycker mig minnas att det var johanna som fick det i hennes pastagegga? det blev i alla fall en hel del hostande och kraxande och tillslut kom denna lilla grej upp! Solnabr har visst inte förstått att löven ska sitta i träden och inte vara i maten!..
Och självklart ska det tas bilder när man äter, både det ena och det andra!
Lite tips på hur man kan inreda ett badrum. Varning, ej för känsliga näsor!!!!
Laget sett nerifrån i den stora rulltrappan..
laget sett uppifrån i SAMMA rulltrappa. nu förstår jag om ni tänker : "men först var hon ju där nere, och nu är hon däruppe och tar kort.. hur hände det?"
förklaring: jag sprang.. jag sprang och sprang och sprang i den vanliga trappen bredvid rulltrappen, tllslut var jag ikapp och förbi till och med! men då tog mina krafter slut, så dom körde om mig igen.. * ett tips: spring aldrig i en vanlig trappa när det finns en som kör av sig själv bredvid!
i och med detta är det slut för den här gången. men jag hoppas att vi ses i sporthallen på lördag när va matchar mot Solna!!
*******Matchstart kl 15.00!*******
// G-son :)

Hallå...? Någon där?

Kategori: Allmänt

Lika mycket som snön, så lyser NVK med sin frånvaro här på bloggen. Det beror nog mest på att vi inte haft någon match nu på snart tre veckor.

Vi har haft tre fina träningsveckor. Varje måndag har vi i omgångar hela laget besökt Ekospa. Där har vi fått massage och allmänt relaxat..

Ikväll är det Dick andra bullar som gäller. Inflyttningsrundvandring är på gång! Förrätt hos Malina, middag hos mig(Johanna) och sen efterrätt och häng hos Felicia!
Bilder kommer senare...