NvK

Äntligen lite uppdatering!!

Kategori: Allmänt

Till att börja med hälsar johanna och hennes miniräknarmojjäng er alla välkomna till bloggen!
.
För de andra, förlåtförlåtförlåt för att det tog typ hundra år innan jag fick tummen ur och tog mig tid att göra det efterlängtade blogginlägget om u-21SM resan i Gislaved!
.
ocj jag är ledsen att det inte blir några hopp mellan alla textrader också, men det är inte mitt fel. för de se bra ut innan det publiceras. me ni få stå ut me de, ska försöka ordna de på nått sätt! :) (för tillfället kör jag på punkter..)
.
.
som vanligt togs det drygt 300 finfina bilder, men alla har tyvärr inte turen att bli publicerade. det skulle helt enkelt ta för lång tid, så alla bilder gås igenom och ca 100 bilder läggs ut istället. och här har ni denna resans hela 100nånting bilder :
Rebecca hittade en mystisk stol utanför tågstationen. är det någon som vet vad den har för använding så hör gärna av er till till Rebecca A-son!
i Bastutrösk gick mestadels av laget till affärn för att köpa glass. felicia köpte en portello glass, o på förpackingen stod innehållsförteckningen på norrländska också. och om jag inte minns helt fel var det johanna(?) som fick fnatt när hon såg hur det stod. så här såg det ut:
medans vi andra var och köpte glass gick tomas iväg och satt sig på en bänk alldeles själv. taktiksnack med hans inre vänner?..
.
tåget var ju självklart försenat, men vissa satt kvar på stationen och chilllade. medan vissa gick ut på upptäcksfärd i stoor schtaaan(?). vi hittade en lekpark där vi glatt kunde roa oss i väntan på tåget..
vem glider elegantast nerför "brand"stången? ;)
filosofen rebecca var även fram en kort stund.
väl tillbaka på stationen var vi tvungna att göra lite "vemkanskakapåhuvudetsnabbast", och "vemkantätaigennäshålenmedsinöverläppbäst"- leken. och då kom självklart kameran fram!
petra och tomas hade head-bangartävling. min personliga åsikt här är att tomas vann.. vad tycker ni?
även denna gång tog vi med oss några sömntutor på resan!
felicia hittade en bil som hon ville ta med sig hem. men hon tog sitt förnuft till fånga och åkte tåg med oss hem istället!
här har vi ju en trevlig liten figur, men ja vet ej vad han är bra till eller vars jag fångade honom på bild. han bara fanns där i kameran, sittandes i någon sorts yogaställning.
när vi gick på stan hittade johanna ett par trosor som hon så gärna ville ha. men tyvärr, dom var nog liite för stora. xxxl var det på dom där godingarna!
när det är buffé så är det! ann tog det till sig och tog för sig rejält av smaskigheterna de hade att erbjuda!
denna bild på tomas är en personlig favorit. han ser som så.. snäll ut. eller ja, vi kan väl säga de iallafall! i motsats till nästa bild ser han ju faktiskt jättesnäll ut!
Malina "BORDSKICKET" Fransson..
och självklart så var vi tvungna att ta upp det där med att stoppa upp en tandpetare i näsan bara genom att använda munnen igen. såhär såg det ut denna gång:
tomas låg så fridfullt och vilade maten på en liten gräsplätt i gislaveds centrum. då såg rebecca sin chans att visa hennes studsmatte-spänst och hoppade över honom jämfota.
såhär såg han ut efteråt. helt förstörd!
det var cirkus i stan, detta hedrade vi med att morra som tigrar!
hårfärgning stod som förr en gång på shemat även denna resa!
under tiden vissa färgade hår satt andra och åt. för ovanlighetens skull..
vissa låg och åt..
och vissa borstade tänderna. duktig flicka lina!
utanför matsalen var det ett stort träd. och i det trädet var det ett fågelbo. i det fågelboet var det en skata.jag tog kort på skatan!
.
mellan matcherna satt vi ute i det fina vädret och slöade.
vi blev ju trea i själva sm:et, och lovisa fick en plats somm center i all-star team!! guuu seee kuuuul! det förtjänade du!!!
rebecca och emelie pussar på bronsmedaljen, men lina hittade inte åt sin just då. men hon skulle absolut slicka på något. det fick bli hennes mobil! om det var fräscht eller inte kan vi ju diskutera sen..
det gäller att hålla fingret rätt i mun när man posar!
i laget har vi ett flertal modeller som gärna ställde upp på en liten "catwalk-fotografering"!
inne på ica i gislaved fanns det en kamera som filmade när man gick in. och även en skärm där man unde se sig själv. laget tyckte att det skulle vara kul om vi tog kort på det, så det gjorde vi. och under tiden kom det en man och sa: visst vet ni att det inte är big-brother kameran?
På vägen mellan Ica och vabdrarhemmet körde en hel radda med cirkusvagnar förbi oss, vilket resulterade i ännu en slags "tävling". Denna tävling gick ut på att få chaufförerna att tuta genom att göra "tutartecknet" med armen. Många skratt, olika tutljud och lååånga bilköer efter karavanen senare var vi tillbaka på vandrarhemmet och de konstiga typerna för att avnjuta vårt godis.
För att sammanfatta vistelsen på vandrarhemmet citerar vi Rebecca A: "Reikideikidoooooo, ja tog int liiite maaaat!
tack alla inblandade för ännu en superkul resa!
och ett stort tack till alla som följt med och varit vårt stöd under den här säsongen. ni är guld värda!! och jag hoppass innerligt att ni fortsätter att stödja det nya laget under nästa säsong! hare nu bra i sommar så ses vi i sporthallen till hösten!!
.
// Sofia G-son