NvK

Lång helg

Kategori: Allmänt

Efter en försovning av Glommersträskarn Johanna så kom vi iväg kring nio ner mot Övik, där vi skulle spela dagens match mot Änget då. Ett stop i Skellefteå blev det, där vi gick in i Anderstorp och kollade till Norsjö b & c. Vi gjorde ett lunchstopp i Nordmaling på Lenas vägkrog där några fick lära sig konsten av att få in en tandpetare i näsan enbart med hjälp av munnen (vad det nu ska vara bra till)







Efter det drog vi till Övik och vann mot Änget, med 3-0.
En liten videro från den matchen här:



Efter en boll som aldrig verkar ta slut, går Rebecca A upp väldigt distinkt och trycker ner den, och spelaren på andra sidan har inte en chans!

EFter det drog vi till Härnösand och slutligen tog vi oss till hotell/vandrarhemmet (?) och fann oss till rätta. Där härjade ungar runtomkring byggnaden och Petra kunde inte låta bli att joina dom.. så hon drog på sig masken och kom och skrämde oss. Räddast av Alla blev nog Malina tror jag..






Julia gjorde slingor på Reb G, och sedan bytte de plats och Julia blev lite mörkare i håret. Vi andra nöjde oss med att göra flätor på varandra. Julia gjorde dessutom en väldigt hightec fläta på Lovisa..



Hursomhelst, dagen efter så samlades vi till slut vid frukosten, det här med att ställa tillbaka klockan en timme verkade vara mycket svårare än vad det någonsin tidigare varit. Tomas och Patrik t.ex. var på väg ut på en promenad klockan klockan nio i tron om att den endast var åtta när de insåg att halva laget satt redan vid frukostbordet..När vi skulle ta oss ner till hallen så blev det lite väl mycket känslor där med.. Det här med att få för mycket sömn verkade också vara ett problem, inte bara hos spelarna.. Jag (johanna) fick världens utskällning, heltobefogat, av Tomas eftersom han trodde att jag sagt fel väg till hallen, som 10 sekunder senare visade sig vara helt rätt. Det smärtade lite, men en ursäkt fick jag.

Nåja, matchen mot Härnösand var intressant. Vi fick lite mer press i servarna och gratisspelet var mer fokuserat. Pallan fick gå in som höger, och Lina gjorde jättebra ifrån sig på centerpositionen.



Vi får ta och tacka våra chaufförer för helgen som ställt upp och kört ca 90 mil denna helg enbart för att vi ska få kunna göra det vi älskar mest! (ja, jag menar spela volleyboll)

Avslutar med en bild, som i princip är sista bilden som togs, Rebecca A kände att hon missade 80-talet, så hon hade lite att ta igen..


Nu blev det inte skrivet så jättemycket om själva matcherna, men ärligt talat så har jag lite blackout, kommer inte ihåg så mycket.. Men tror Tomas kommer lägga ut något på hemsidan, så håll utkik där!

/#9

På äventyr

Kategori: Allmänt

Just nu sitter hela laget med Tomas och Patrik på Lenas vägkrog i Nordmaling och har just slängt i sig en härlig och näringsrik lunch. I helgen spelar vi först mot Änget idag, sedan sover vi i Härnösand i natt och spelar mot dem i morgon. Slänger upp några bilder senare om jag Det går.. Vi håller även tummarna för b-laget som är i Skellefteå idag!! /#9

serieledare !

Kategori: Allmänt

Ger det här med bloggandet ett försök !

Efter dagens match kan vi stolt kalla oss för serieledare. Suppertaggade träffades vi på vuxenskolan för att käka lite lunch, inte vilken lunch som helst utan pasta carbonara, dagen till ära! Efter den utsökta lunchen och lite taktiksnack begav vi oss mot sporthallen. I samma stund som allt blev klart och vi kunde börja värma upp höjdes pulsen. Första set slutade rätt så jämt, 23-25 till IKSU. Efter det vände vi på siffrorna och tog hem andra set, 25-23. För att göra det hela lite spännande valde vi att avsluta tredje set 30-28. Skulle nog kanske kunna påstå att det var ett rätt så långt set?! Eftersom att vi ville visa vart skåpet skulle stå fixade vi till otroligt snygga siffror i sista set! 25-12 kunde vi avsluta med vilket inte kändes helt fel! =) I sista set fick bland annat Malina visa på några superservar, Petra lyckades ta hem två serveess också! Måste tacka vår publik som utan tvekan är bäst! Nu laddar vi om och taggar inför nästa helgs bortamatcher mot Änget och Härnösand.

(hoppas allt gick bra för Johanna som gjorde annat viktigt idag!)

NVK - IKSU 3 - 1 (23-25, 25-23, 30-28, 25-12)




/#11

Taggade inför helgens match!

Kategori: Allmänt



Petra visar rätta attityden inför morgondagens match, och jag tycker att IKSU bör känna sig lite hotade..



95:orna tar efter..

I morgon, lördag kl 14.00 möter Norsjö IKSU på hemmaplan. lär bli en intressant match, och för som inte redan vet så vann IKSU mot skellefteå förra helgen med 3-2.

Kör hårt tjejer!!!
(jag fick ju för mig att jag skulle skriva det där förbaskade högskoleprovet, men men)

/#9