NvK

Hej igen!

Kategori: Allmänt

Hej igen alla vänner och ovänner. Ett tag sedan sist, så nu kommer lite uppdatering.

Sommarens stora händelse, Norsjö beach, gick av stapeln i helgen. Om jag inte har missförstått detta så var det rekord på antal lag under helgen; hela 83 lag som trotsade kylan och regnet och spelade beach fredag, lördag och söndag. Årets Miss beach blev ingen mindre än Petra Andersson, stort grattis till henne! Har försökt få upp en bild på kvinnan, men blogg.se verkar vara lite motsträvig för tillfället. Även stort grattis till alla de lag som gick från hem som segrare i helgen. Till oss andra; väl kämpat! Sedan måste man väl passa på och tacka alla som ställt upp och jobbat under helgen. Utan föräldrar, vänner och vänliga själar så skulle det inte gå! Tack så mycket och så ses vi igen nästa sommar.

Sommaren börjar väl lida mot sitt slut (nåja, om vi ser till hur värmen bara dog just innan Norsjö beach, så kan man nästan säga så) men inte misströstar vi för det! Sommarträningen har varit igång sen senare delen av juni, men i morgon, tisdag, får vi gå in i sporthallen och börja lira igen!  Nytt för iår är att vi inte spelar i div 1 under hösten, utan vi kommer spela i en ny serie, Superettan som den så fint heter. Lite mer kring den kommer senare..

Sedan ska man väl passa på och säga grattis. Grattis till klubben som fyller 40 år, och grattis till Tomas som även han fyllde jämt i början av sommaren. Vår present, som Sofie så gentilt bestämt, är att vi iår inte ska klaga på att bollarna är för hårt pumpade.

Det får räcka tills vidare..
/Glommerstjejen