NvK

Ikväll rullar vi!

Kategori: Allmänt

Mot inget mindre än Borås och Knallecupen, ska bli en asrolig helg och taggade som få åker vi mot Bastuträsk tågstation om ca 3 timmar! (Skrivande tid). Vi har en spännande helg framför oss, möjligtvis dyker det upp nåt inlägg under helgen =)




/# 11

Auschwi.. Nej Arvidsjaur!

Kategori: Allmänt

Vill börja med att ge Julia några fina ord angående förra inlägget. Kul att någon tog tag i det, och vilka roliga bilder. Allas våra sanna jag kom fram! Det var en rolig kväll må jag då säga!

Till ämnet då. Fredagen den 2:a september möttes laget + tränare upp på Camp Gielasr i Arvidsjau. Ett träningsläger på 2 dagar stod på schemat. Sofia G var dock borta, hon var nere i fjollträsk för att springa en mil (Kan man inte göra det i Norsjö?!). Laget är inte presenterat här på bloggen ännu, så vi kan ju ta det.

Petra Andersson
Felicia Morén
Johanna Wikberg
Rebecca Andersson
Emelie Hjelte
Sofia Gustafsson
Julia Larsson
Paulina Forsberg
Malina Fransson
Louise Eklund

Tränarna iår är inga mindre än Tomas Bergqvist & Sara Lindahl.

Nåväl, framme på gielas så satte vi igång med första träningen. Först var laget lite förvirrat, inga skenor att tejpa, och ingen pinne att mäta höjden med, men vi fixade det. Det var även nära att vi inte skulle få igång någon musik, men efter lite flörtande med de på Gielas så fick vi igång lite dunka-dunka. Ett tag in på uppvärmningen började vi märka att det sprang omkring en man med filmkamera i hallen, filmade oss alla när vi gjorde våra armdrag. Vi började nästan ana att Nyheter i Norr hade skickat dit en fotograf för att scouta, men efter ett tag visade det sig att det var Tomas som tagit med en filmkamera så vi skulle få se oss själva senare under lägret. Efter träningen gick vi till matsalen för att få i oss lite kvällsfika. Vi diskuterade även mål inför kommande säsongen och lite allmännt volleybollsnack.

När klockan passerat tio tog vi vårt pick och pack och gick till stugorna för att sova. Fina små stugor med oväntat stora toaletter. Det dock upp lite problem när vi skulle bädda. Inne i stuga nr 1 (jag kallar min det) så blev det lite diktaturstuk och jag (johanna) och Felicia körde på Vi-är-äldst och tog sängarna. I andra stugan körde Sara och Tomas på Vi-är-tränare. I Stuga nummer två uppenbarade det sig även problem när täcket skulle in i påslakanet. Inte för att nämna namn, men tjejen med samma efternamn som Foppa, kunde nätt och jämt få in täcket. Yngre stjärnskottet Louise visade mer skicklighet och där gick he som en dans på rosor..

Dagen efter var vi i stuga nr 1 uppe vid halv åtta, packade ihop och gick till Gielas för att förbereda frukosten. Efter lite mat i magen gick vi till ett annat rum och fick se på filmklippen från gårdagens träning. Det var intressant och lärorikt för hela bunten tror jag,  på ett eller annat sätt. Vi fick även se något klipp från en match från förra säsongen och från första året i Elitserien. Riktigt roligt var det!

Sedan körde vi igång med första passet för dagen. Nätet hade vi fått låta stå kvar, så vi behövde inte bekymra oss om det denna gång. Rebecca Andersson, som vilat under gårkvällens träning pga en förkylning, knöt på sig skorna.. Shit tänkte vi. Ska den långa tjejen vara med idag? Men vi tog oss samman och förstod att det var samma gamla Rebecca, som alltid är så glad, som var med oss. Träningen flöt på, musiken flöt på.. Jag har svårt att skriva om vad vi gjorde, för jag kommer sällan ihåg vad vi gjort under träning och match om jag inte skriver ner det direkt..

Vi drog i alla fall på Mario's och käkade efteråt. Vi satt där, 11 hungriga spelare och tränare, och åt lunchbuffé medan det var höjdhoppsfinal på TVn. Emma Green grät. Efter lunchen gick vi mot bilarna.. Några ville på Dollar och några ville på intersport. När vi korstat gatan så kommer killen från Marios och knackar på Tomas rygg.. "-Du glömde betala..." hahahahahaha. Snacka om att vi börjat skratta. Tomas fick i alla fall vända om och dra kortet.. Inte lurar man dom på Marios inte!

På Dollar sprang alla omkring som vilda höns.. Paulina och Malina hittade ett bälte, och ja. Vad är det man brukar säga? Lite roar barnen..


Jag har även lite andra bilder, bl.a. på Ozzy Osbourne som vi mötte på Dollar, men min iPhone och blogg.se verkar inte vara kompatibla riktigt, så jag får försöka en annan gång kanske..


Hur som helst, efter mat i magen och lite fynd på Dollarstore, återvände vi till gielas och körde sista passet. Det var två roliga dagar med en superfint lag! Nu väntar en mycket spännande höst och vinter..

Närmast väntar knallecupen i Borås nästa helg, riktigt kul! Även roligt för Sofia G-son som ska spela Nordiska mästerskapen med U17-landslaget helgen efter det. Det är verkligen superroligt, kör hårt tjejen!

/Wikberg

volleyboll vs. singstar?!

Kategori: Allmänt

Bättre sent än aldrig!
Efter två veckor med bra slit under tryouten fick vi avsluta det hela med sång utan dess like!

Efter sista träningen med tryouttruppen var det dags att avnjuta vacker(?) musik och sång. Så efter en bra och svettig träning fick de som kände sig modiga nog ta steget och visa upp sina talanger. (andra bortsett från volleyboll alltså)! Oduschade, uppvärmda och go'luktande hade vi en rikitgt trevlig kväll.
Tyvärr har jag endast bilder och ingen film eller inspelning från den här oförglömmliga svettallsång hos Macarena. Det är alltså snälla Mackan vi har att tacka för denna kväll, för toastade bröd och hennes briljanta idé att göra det hela från början =)

haha, titta och njut!















































Det kommer nog ett inlägg om våran helg i Arvidsjaur snart också!

/ J. Larsson