NvK

Dubbla segrar!

Kategori: Allmänt

Helgen gick som planerat!

På lördag spelade vi mot Vännäs och det slutade med vinst med 3-0. Vännäs gjorde sin bästa match den här säongen så det är ju kul att vi kan plocka fram det bästa ur våra motståndare.

Vägen till Vännäs var väldigt händelserik. Första vilen såg en älg som de försökte varna oss andra för, tyvärr hade de andra två bilarna redan passerat platsen älgen hade varit på så allt var lugnt. Felicia såg en hund och Tomas var orolig att Sofia B som sett älgen egentligen hade sett en hund - de kan vara väldigt lika varandra...

Hemresan gick bra. Sofie var nära en ren men så farligt var det inte eftersom Rebecca A sov sig igenom typ hela händelsen.

På söndag var det så dags för DERBYT mot Skellefteå! Laddade inför matchen åkte vi i samlad trupp från busstationen. Väl framme i Skellefteå hoppade vi glada ut ur bilarna, fikade lite och hade allmänt trevligt inne i Eddahallen.

När klockan närmade sig 14 och det var dags för matchstart hade ett helt gäng med Norsjösupportrar samlats - tror minsann att det var fler Norsjöbor än Skellefteåbor! Riktigt skönt med det stödet!

Spelet gick enligt planerna och vinst med 3-0 känns otroligt skönt!

Ryktet går...

Kategori: Allmänt

... att träningen igår (torsdag) var riktigt bra. Alla är taggade och laddade inför helgens äventyr i Vännäs (lördag) och Skellefteå (söndag).

Gissar också att det kommer att vara en del trogna supportrar på plats i Eddahallen på söndag. :)

Samtal på träning

Kategori: Allmänt

Detta samtal utseplade sig före träningen igår (tisdag). Tisdagsträningarna är egentligen ass coach Sofies dag och head coach Tomas ska hålla sig hemma - något han har väldigt svårt för...

Sofie: Idag är det jag som håller i träningen, Tomas kommer inte.

Sofia G:- Va!? Men han är ju här JÄMT. (Sofia G ser nästan rädd ut - vad kan ha hänt med Tomas...)

Sofie: Jo jag vet, men idag ska han vara hemma. (Dock har han ju förberett träningen åt Sofie.)

Rebecca G: Han har väl nåt möte då, eller nåt. (Mycket självsäker kommentar.)

Sofie: Nej, han är bara hemma. (Har dock en känsla av att han installerat en webcam i sporthallen.)

Rebecca G: Va!? Är han HEMMA!!?? (Försvåningen lyser igenom och Rebecca har stora problem att smälta denna information.)

Någon som vill dra en slutsats?

Snart match igen..

Kategori: Allmänt

Ursäkta att vi inte uppdaterat på länge.. vi är inte så bra på det helt enkelt!

Nu är det i alla fall snart dags för match igen...:-) Imorn kommer IKSU B till Norsjö sporthall och det ska bli riktigt kul att spela mot dem igen! Sist vi möttes blev det en otroligt jämn match där vi hade marginalerna på vår sida. Iksu gjorde en riktigt bra match och vi fick inga enkla poäng. Vi har tränat riktigt bra under veckan och vi är väl förberedda inför kommande uppgift!!

Nu jädrar, GAME ON!

 

/Kapten