NvK

Konsum-lördag

Kategori: Allmänt

Lördagsmorgon kl 10.00 var hela laget på konsum redo för att packa varor och bjuda på varmkorv. Sofie kom förbi och peppade oss, hon hade varit vaken sen typ 5 och ändå piggare än alla andra!
Hur som helst, timmarna flög iväg och kunderna blev mycket glada över att få sig en korv och kassarna utburna till bilen, några frågade t.o.m. om vi skulle följa med dem hem också..
Lovisa bjöd barnen på chips.











bak

Kategori: Allmänt

Efter kvällens träning drog vi till vuxenskolan för att baka inför den kommande säsongen. Lite kakor blev det, om än mestadelen av smeten hamnade i Sofia G:s mage. Och i slutändan var ändå från om kakorna var i ugnen, eller om de var i Sofie PF:s mage.. Det märktes att det var efter åtta på en del i laget när de flesta skämten låg kring huruvida man skulle kalla smeten för "sats", som Rebecca G, eller smet som lät lite mer vettigt.. Men det blev i alla fall lite chokladbollar, eller vinnarbollar som vi vill kalla det, och chokladrutor, eller snoddas, eller kärleksmums.. Kärt barn har många namn!














Några Få Bilder

Kategori: Allmänt



Rebecca och Petra visar hur man grisar..



Sofias paraply av högsta kvaltité.



Rebecca bar sin väska över hela Borås, som den starka kvinna hon är!

Insåg att resten av bilderna jag hade var av en suddig Rebecca G som klättrar runt i en tågkupé, en annan gång kanske.. Hade tyvär inga bilder från någon match, men men.

/glommers

Matdags!!

Kategori: Allmänt

Spelandet är slut, och helgand avslutades med vinst mot Värnamo med 2-0. Klart bästa matchen på helgen, t.o.m. Petra hade horn i pannan! Nu sitter vi på en restauang och väntar på maten.. Tåget går hemåt vid 4.. Helgen har varit lärorik.. Sofia g was om Fire, hon hann även tappa börsen, hela laget har hjälpt till och letat över hela Borås, Rebecca grät för hennes pengar fanns däri, till slut gick vi tillbaka till hotellet och nu är börsen tillbaka nu. Johanna fick in två enhandsblock.. Tomas var hungrigast av alla igår på middagen, vilket märktes då vi skulle få ta mat, norska spelare flög åt höger och vänster då han skulle hinna flörst. Rebecca tappade ett hjul på sin rullväska, så hon har fått bär sin väska, men hon klagar inte för det!! Nu kommer maten, bilder kommer sen! /glommers

Ny säsong

Kategori: Allmänt

Försäsongen är igång, just nu sitter laget på tåget på väg mot Borås för att spela knallecupen, ska bli hur roligt som helst!! Spelarna är taggade, Tomas är taggad, Sofie är taggad. Vi hade träningsmatch mot Skellefteå i tisdags. Efter två set vaknade vi till och slutade med vinst på 3-2 :)Uppdatering om dagens spel kommer senare ikväll!         /Glommers