NvK

hallooooooo...

Kategori: Allmänt

Det börjar bli dags för en liten uppdatering på den här sidan.. (jag vet.. det var länge sedan sist! ) Sedan senaste inlägget har det hänt endel. Vi har kört på med fulla träningsveckor ett tag nu och det känns riktigt bra. Tyvärr är vi fortfarande ganska lite folk på träningarna på grund av förkylningar och annat men det borde ju betyda att många snart gjort bort den delen och är fit för fight igen!

Under de första veckorna tränade vi mycket boll-teknik och alla gjorde samma sorts övningar. Nu har vi mer och mer börjat specialisera oss på våra positioner och det känns riktigt bra. Sofia och Rebecca får spela passare, vilket de uppskattar, jag och Kakan går på vänstern (vilket vi uppskattar, kanske mest jag eftersom jag varit ifrån min älskade vänsterkant under några år, Frejsan och Petris har nött mittenanfall och Lovisa och Fellan har varit både på högern och i mitten. G-son har tyvärr dragit på sig värsta snuvan så hon har inte kunnat va med så mycket (men när hon har varit med har hon varit grym!) Alla börjar hitta sina positioner både på plan och utanför och det känns som vi har ett riktigt bra lagbygge på gång! Kul som attan är det då i alla fall!

På lördag ska vi ha träningsdag med en liten träningsmatch inplanerad. Först var det tänkt att vi skulle möta Skellefteå men tyvärr har de problem med skador och förkylningar så de kommer inte. Istället blir det ett hopplock av rutinerade volleybollrävar, det ska bli riktigt kul! Det blir framförallt intressant att se hur vi kan spela när det blir "riktig" match!!

Så har ni lite att göra på lördag, kom förbi i sporthallen och kika :-) Matchen borde starta kring 13.00 (tror jag, jag återkommer ifall jag har fel på tiden)

Det var allt för idag!

// Sara