NvK

Mat!

Kategori: Allmänt

Dagens matteam är just nu på vuxenskolan och förbereder dagens lunch; Pasta Carbonara! Teamet består idag av Sofia, Louise, Paulina och jag (Johanna)

Ses i hallen kl 14.00!

Mot Norrland

Kategori: Allmänt

Dagens match mot Rissne vill vi inte skryta om allt för mycket, mest för att det helt enkelt inte går. 3-0 i baken, så är det med den saken. Nu sitter halva truppen och väntar på de andra innan vi tar bussen mot Arlanda!

To be continued..

Tunnelbaneäventyr!

Kategori: Allmänt

Äntligen har vi hittat åt Vreten, så nu väntar vi på tunnelbanan!

"Men! Vi har ju inte ens åkt ut ur tunneln än!"
-Malina Fransson, 16 år idag..

Dag nr två!

Kategori: Allmänt

Gårdagen flöt på otroligt bra. Började med buss från Norsjö till Skellefteå. Flyg till Arlanda och taxi till Solna. Framme gick vi lite i affärer, sedan åt vi lunch.

Matchen startade halv fyra och det blev en bra match. 3-0 i setsiffror, även om det var en tight match i de två sista seten.

Efter det blev det incheckning på Scandic och vi sökte upp en restaurang/pizzeria för middag.

Nu har vi laddat med Scandicfrukost och sitter på buss mot Rissne.

Hörs senare!

/#9

I morgon flyger vi!

Kategori: Allmänt

Seriepremiären hägrar och vi i laget är enormt taggade. Vi har haft en bra försäsong med läger i Arvidsjaur och två cuper. Senaste veckan har varit riktigt bra träninsmässigt. På lördag möter vi Solna och söndag är det Rissne som står på tur.

Vi har sådan tur i helgen att vi får flyga i stället för att åka tåg. Visst, vi har en lång historia med SJ, men ibland så måste man kunna släppa taget..

Uppdateringen på den här bloggen kommer att förbättras. Jag har nämligen hittat en app som gör det så mycket enklare att uppdatera från iPhonen nu. Så ni kommer att kunna läsa om resultaten från helgen matcher här (förmodligen på forumet med).

Ha det bra kära vänner! Och förresten, ni har väl bokat upp nästa lördag? Då har vi hemmapremiär mot Rissne, missa inte det..

/ #9