NvK

Har roligt med en helium ballong på Kista

Kategori: Video

Kerri sjunger " Ja må du leva"

Kategori: Video

Inte att förglömma

Kategori: Allmänt

Lite saker från i helgen som man kanske inte skulle vilja glömma.

→ Vi tog ett poäng från Örebro
→ Kakans äckliga äpple
→ Jossans 20års dag
→ Kerris försök till att säga "tjugosju"
→ Petras sovningar, i bilar, sängar,på bänkar you name it.
→ Yvves sms : grattis till en poäng idag.. Hallå  tjejer jag tog bara ett poäng idag
→ Helium ballongen
→ Kerris alla killar
→ Sara och Muikys bästa spelarpris
→ Flygplanets nödlandning på hemvägen, hemma kring tre tiden imorse


 

skön känsla...

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen kommit till hotellet efter en riktigt rolig och spännande dag. Det känns i kroppen att det blivit några timmar av hård fokus men när det jobbet leder till att vi tar 1 poäng av Örebro så känns det helt okej ändå!

Yvonnes servemottagning, Miyuki och Kakans försvar, Saras spikes, Jossans varierade anfallsspel, Freja och Kerris agressiva nätdueller ger bara mersmak!

Soffan, Evve och Petra hejjade på som bara 17 och vi hörde även Rebecca hemma i sjuksängen.. med andra ord så är alla delaktiga i den här kämpainsatsen...:-)

Tro nu inte att vi är nöjda med 1 poäng från den här matchen.. det är ett steg i rätt riktning men imorn ska vi baske mig ta alla poäng som uttdelas!

Örebro..here we come!!!

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi på hotellet i Västerås och inväntar alla spelare... strax bär det av till ÖREBRO!

Efter morgonens matchgenomgång och taktiksnack samt en del video-tittande är alla laddade till tusen! Vi bestämde nyss att idag är dagen då vi ska ta våran första match mot Örebro, så det blir ju bra..:-)

Lycka till div 1 och kör över Skellefteå!!! Vi håller tummarna medan vi kör bil (inte Sofie, hon får hålla i ratten i stället så vi inte kör över fler koner!) Nu vill jag (sofie) gärna komma in med en förklaring. Konen var redan platt och påkörd, så jag var inte först - dessutom var det ju en kon och inte en ko!

Nu JÄMARNS!!

// Kapten Sara

Korta ord

Kategori: Allmänt

Efter en spelledig helg är vi nu återigen supertaggade inför den kommande lördagen då vi på hemmaplan ställs mot Gislaved. Rebecka G har idag, tisdag, tagit bort den där stora "extra tummen" och är nu fit for fight med sin skena.  Kerri, som stukade foten på en träning förra veckan, är på fötter igen och kommer förhoppningsvis att vara helt återställd till matchen :) It's looking good.

Nu väntar vi bara på att vi ska dyka upp i sportspegeln, hallååå?
Peace Out