NvK

Design

Kategori: Allmänt

Nu är eran design fixad någolunda. Jag ska ta mig ett snack med Felicia om vad ni vill ha för nå roligt på er blogg, finns ju hur mycket roligheter som helst man kan göra! :) Nu är det som bara simpelt. Kanske några tuffa sid-övergångar skulle vara nice?

petra i bilen

Kategori: Allmänt

mot sundsvall

Kategori: Allmänt

nu harvi bytt chaufför till en skönsångare, jobbar mycket med ciss, d-moll wailar hit och dit (?) citerat by tomas himself.

nu passerar vi innibyn. jag kommer lägga upp bilder på oss senare.
om jag fattar hur det funkar vill säga :D
cýa
Freja och rebecka g-son

på umevägen

Kategori: Allmänt

nu sitter vi alltså i bilen påväg mot umeå för att senare åka upp på e4an mot sundsvall:D just nu sitter jag (freja) och bloggar/surfar runt, petra sitter och petar näsan, rebecka tuggaar frenetiskt tuggummi och vår chaffis sara sitter och sjunger falskt till nån avdankad gammal schlager.

alla är svintaggade och hoppas på en bra match idag och även imorgon :D

puss på er hälsning

Freja

Sundsvall/ Umeå

Kategori: Allmänt

Yes, klockan är 07.24 i skrivande stund, och det betyder att Norsjös div.1 lag (inkl. Tomas denna gång hoppas jag?) är uppe med tuppen för att senare, kl 08.00 börja rulla ner mot sundsvall 8-)

Alla är galet taggade, och, eftersom vi är ett glatt lag har vi tänkt dominera med ett leende på läpparna, både idag och imorron, på plan och utanför.



Eller hur? ;)
/ femman

Väntan

Kategori: Allmänt

Väntar på bättre bilder så designen kan bli snyggare! ( men nu vet jag iaf hur jag gör..)

/ femman

NVK-Sundsvall 3-0

Kategori: Allmänt

Dagen började med att vi samlades på Vuxenskolan kl 11 för diverse matchförberedelser. Det hela började med att vi skulle vika matchprogram och det gick bara fint. En person lyste dock med sin frånvaro och vi började såklart undra var hon var... Tillslut dök hon upp och förklaringen var att hon hade varit jätteduktig på morgonen, upp ganska tidigt för att äta frukost men sen hade hon somnat igen och vaknat 10.55. Stackarn såg verkligen skyldig ut och bad verkligen om ursäkt.. Vi godtog självklart ursäkten, dock med ett litet hånflin :-) Undertiden vi vek matchprogrammen började Freja och Kakan snacka om att de sett Robert Wells ute promenerandes i Norsjö.. Jag vet inte om det var fler än jag som tog den nyheten med en nypa salt för det har ju hänt att de skämtat tidigare..(!) Hur som helst så när vi som bäst förberedde våra luncher, vem traskar inte förbi Vuxenskolan, jo mycke riktigt, Robban him self!! Det är verkligen inte varje dag man ser en kändis i Norsjö :-)  

Matchförberedelserna gick alldeles lysande och alla var peppade till 1000! När vi kom till sporthallen möttes vi av 14 grader...inomhus..Det är skitkallt!!! Påbylsade ordnade vi med förberedelser i hallen så allt skulle se så snyggt ut som möjligt! Efter en härlig uppvärmning, inbollning och inspike var det äntligen dags för match..och vilken match det blev!! 25-12 i första set trots att vi hade en liten svacka talar sitt tydliga språk. 25-6!! i andra känns inte ens som det är värt att kommentera. Förutom att Freja kanske satte personligt rekord när det gäller att sätta många servar på rad. Snyggt Frejsan! 25-13 i det fruktade tredje är rent gammeldax bra! Det är inte lätt att hålla uppe fokus i en match som denna men jag tycker att vi klarade det galant. Skitbra jobb av alla och det var en ren glädje att spela. Avslappnat, fokuserat och roligt!!

Nu jädrar ska vi bygga vidare på det här så blir det riktigt riktigt bra!!

/Kapten 

Kort sammanfattning om Knallecupen 2009

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering, de ska bli bättre!
Den 18 sept for vi från bastuträsk med nattåget mot Borås. Vi hann ha en tävling där alla hade fått varsin lapp där man skulle skriva ner en sak som ingen annan visste om en. Tex. Jag är rädd för spindlar.. Det kunde vara vad som helst. Sedan så skulle vi gissa vem som hade skrivit vad. Och det var riktigt svåra saker.
Innan klockan var tio så skulle alla vara i säng. Kring 8 nästa morgon steg vi upp för att byta tåg och äta frukost.
I Herrljunga klev vi av och satte oss ute för vädret var jätte bra. Så vi satt ute och och lunch i väntan på tåget som skulle ta oss mot borås. Tillslut kom tåget och de tog bara ca 1 timma till Borås. När vi kom fram så fick vi skjuts till hallen och hade 40 min på oss att värma upp för att spela direkt.
Första matchen var mot Kungälv som vi vann mot. Det var ingen bra match men det var första matchen så man hade inte hunnit komma igång ordentligt. Andra matchen spelade vi direkt efter och den var mot Rigs Div.2 lag, den matchen vann vi också och då spelade vi lite bättre. Efter den så fick vi dömma en match och efter den var det match igen mot Toppvolley som var ett lag från Norge. Matchen var jämn och det blev ett tredje set mot dem, men toppvolley segrade tillslut. Sista matchen spelades mot Orion och då var alla trötta men vi lyckades knyta åt säcken och vinna den sista matchen.

Klockan var ca halv sju när vi hade spelat klart, då fick vi skynda oss in i duschen för vi alla lagen blir nämligen bjudna på en "suppé" utav cuparrangörerna.
Petra tycker att de var konstigt att vi skulle skynda oss för suppén var väl inte förrän kring åtta?
Vi förklarar för petra att jaa det är ju snart. Petra förstår ingenting, för henne är klockan kanske 3-4 ?..
När vi kommer dit så får alla lagen sätta sig ner vid borden. Sedan hålls det tal av någon ordförande och man delar ut lite plojj priser till olika spelare. Därefter så bildas det långa långa köer för att man ska få ta mat.
Maten bestod av någon slags kycklinggryta,sallad och klyftpotatis. Vi satt inte där så länge utan skyndade oss att äta för att få lägga oss på Scandic och dega.

Morgonen därpå så stiger vi upp för att äta en supergod hotell frukost. Klockan 12 var de dags för match igen i hallen. Matchen spelades mot Oslo där vi fick vinna igen. Så då hade vi en sista match mot Södertelge som var om 3-4 platsen. Tyvärr så föll vi i sista matchen och därmed slutade vi som 4:a.
Efter matchen så skyndade vi oss att duscha sen blev vi skjutsade till borås tågstation där vi fick vänta ca 35 min innan tåget kom mot herrljunga. Helgen var super rolig och två utav våra tjejer fyllde år. Felicia blev 18 år på lördagen 19sept, och Lovisa dagen därpå.

Detta var en kort sammanfattning.. Ska fixa bilder till detta inlägg !
Har ni frågor så skriv en kommentar, eller något att tillägga. // Kakan