NvK

Gaaah!

Kategori:

Överdramatisk rubrik...
Måste tillägga att några "gamla" NVK spelare hade ett lag också! Godingarna tror jag dom döptes till... Annars kanske ass coach Sara Lindahl och passartränare Sofie Persson From hemsöker mig men om jag inte skriver under med namn så vet ingen vem det är som inte kunnat varva ner än efter 2 1/2 timmes spel tur jag är ledig imorgon ingen punkt i hela meningen .
Kul var det iallafall! God natt!

Makeover!

Kategori:

Som ni kanske ser så är bloggen under konstruktion. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! :) (men vi ska försöka fixa de snart)
Ikväll hålls det en turnering i sporthallen! Superettalaget delat på hälften, div 2 och Skellefteås div 1 lag ska spela non stop från halv 7 till 9. Kom förbi och kika vet ja ;)

En bild dedikerad till Yogan vi hade förra Torsdagen... De flesta var otroligt stela och träningsvärk fick vi men kul var det. :)

Gomorron!

Kategori:

Frukost innan morgonpasset drar igång!

Walla bajja!

Kategori:

Har nu intagit sängen efter ett träningspass me diverse individuella tekniksaker vi har gjort. Så som baggerteknik, finger, drive + spike. Otroligt nyttigt! Man har som inget att säga emot när de hamnar på film… ( Tomas filmade de bi gjorde sen gick vi genom det med hon individuellt.
En hel del backspike blev de också, börjar se otäckt bra ut!:))
Efter de fikade vi kvällsfika och planerade diverse grejer. Nu väntar John blund och sedan upp halv 8 för att fika o göra klart för träningen som börjar kl 9. Så gonatt gott folk o sov gott! Jag kommer då att sova gottast i mitt Bamsetäcke iallafall!!

Hon gör det igen!

Kategori:

Taggade bruuuds inför lite mörsning i arvetjorve!

Va bara tvungen att göra ett inlägg till... Är så förundrad av tekniken i dagens samhälle!;)

Ingen rubrik...

Kategori:

Tjolahopp! Tänkte bara kolla om de hick att uppdatera med min nya fina telefon. O tydligen så funkar ju det sketabra, helt pöörfäkt! Lite mer uppdatering i höst/vinter/vår o alla årstider man nu kan komma på, kommer det förmodligen att bli. Så håll ögorna öppna för tusiken! :) // G-sonn

Nu är vi igång på riktigt!

Kategori:

I veckan har kidsvolleybarnen och Volley2000 spelarna gått in i hall. Härligt med all energi :) Även herrarna har hållit igång ett tag nu. I Måndags fick vi i div 1 laget besök av div 2 och vi hade en gemensam träning. Dom skötte sig riktigt bra, hoppas vi gjorde det också :D
Det betyder alltså att klubben är i full rullning även denna säsong!
Här kommer lite bilder.

Biffar till det!

Kategori: Allmänt

Som ni kanske vet eller inte visste så kommer vi att träna en hel del på vårat superbraiga gym Jump-in den här säsongen. Torsdagar kör vi stenhård spinning och Måndagar lyfter vi skrot mellan 18-18:30 (om ni vill trängas med oss.. eller inte ;)
Bilder säger faktiskt mer än ord så check this out!
Fystränarn
 
Tror Julia kör Zumba eller nått :S
 


Vi gör allt med ett leende på läpparna :)
 
 
#1 paparazzi

Ny säsong!

Kategori:

Hej alla glada! Efter lite problem med inloggningen så har vi äntligen fått igång bloggen igen. Ny säsong hägrar och vi har en rolig försäsong framför innan superettan drar igång.

Lite mer info och uppdatering kring årets lag kommer senare när någon får tid framför datorn. Eller iphonen. Nästan hela laget +tränarstaben är ju numera utrustad med en sådan. Till och med Tomas. Kors på golvet!

Tills vidare då!
/#9, Wikberg, Glommers.