NvK

Bubbel och diplom på Källan

Kategori: Allmänt

Avslutningen på säsongen innebar bubbel och snacks på Källan i Åmliden. Nu latade vi oss inte bara i bubbelbadet, en del bastade också. Dessutom var det omröstning för kategorierna årets spelare, mest värdefull och årets överraskning.

Petra kammade hem segern i två kategorier: årets spelare och mest värdefull. Malina vann en jordskredsseger i kategorin årets överraskning. Hon fick alla röster (utom en då som vi gissar var hennes röst eftersom reglerna tydligt sa att man inte fick rösta på sig själv).



Petra och Malina är typ gladast i hela världen.



De övriga var något mer deppiga.


Här kommer en bonusbild på My. Hon var mycket nöjd med att få vara med de stora tjejerna i polen!

Schema

Kategori: Allmänt

Hejsan alla glada! Hoppas ni njuter riktigt mycket av sista dagarna på sportlovet innan skolan drar igång igen för de flesta.. Vi har ju som sagt gått på ett litet upphåll innan vi drar igång med SM-träningen. Här är schemat vi gjorde upp på träningen innan lovet, och tiderna för bollpassen som är lagda på torsdagen är spikade, men det skulle väl Tomas kolla upp..?



Den vänstra sidan är alltså för U17.. alltså de som är födda -95 och yngre. Den högra är för U21, alltså födda -91 och yngre. Glöm inte att vi ska på källan på tisdag, som pris för att vi var så duktiga och sålde flest Newbodypaket!


/#9

nudu tomas

Kategori: Allmänt

nu kommer tomas efterlängtade bilder på tomas och arons första besök på lidl
två förväntasfulla coacher påväg mot lidl
jättebra och fint var det där, två tummen-upp fick det!
det var tillochmed så bra att aron hittade något att shoppa där, vilket han gärna ville visa upp.
.
men det är ganska synd att vi inte hade någon video på detta, eftresom att jag inte tror att ni förstår hur spända de var inför deras första besök på lidl. helt sjukt var det iaf, ilket förklarar tomas kommentarer i förra inlägget som var lite "på". men det är lugnt, jag förlåter dig! :p
.
fred ut. / sofia