NvK

SILVERMEDALJ

Kategori: Allmänt

Ojoj, svårt att skriva om denna resa på ett kortfattat sätt men ska göra ett försök! Bilder kan även ibland säga mer än ord..
 
Med bästa möjliga uppladdning klev ett oerhört taggat lag in i sporthallen för att lira finvolleyboll (som vi väljer att kalla det). Första matchen var som sagt semifinal och som rubriken kanske avslöjar vann vi den!!! :D Sollentuna stod för motståndet och de tog även hem första set. Sedan var det ett starkt Norsjö som vände det hela och kunde vinna avgörande med 15-11. Vi fick lov av coachtrion, Tomas, Tina och Sara att "suga på karamellen" i en halvtimma innan det var dags att ladda om och fokusera på finalmatchen. 
 
Mos och korv fick bli lunchen som gav oss energi att klara av en sista match. Lite extra krydda på maten fick Malina och detta i form av något slags kryp, typ en skalbagge eller nå annat äckligt. Den låg faktiskt på hennes mat, som tur var är hon en stark kvinna som bara bytte tallrik och hämtade ny mat innan hon stabilt fortsatte äta. 
 
En kort prommis i Gislaved sen var det dags för uppvärmning. Svettiga och helt enkelt supertaggade klev vi in på planen för att möta Engelholm i u-19sm-final. Vi gav det vi kunde men första set tog dock Engelholm hem. Likaså slutade andra set i förlust. 
 
Ja, matchreferat är kanske inte riktigt min grej men kort sagt har vi gjort otroliga matcher i helgen och var och en av oss har dragit sitt strå till stacken för att ta laget till en silvermedalj. 
 
Bra slit har gjort detta till en sjukt rolig helg!
 
 
SUPERGLADA SILVERMEDALJÖRER, förutom tomas?
 
 
Systrarna Lindahl njuter av lyxig silvermiddag på Carlssons! Eller.. Ingen vet vad Tina gör.
 
 
Helt seriöst. Finner inga ord. Magi? #godaste #ever #matkoma #silvermiddag #fast #smakade #guldmiddag
 
 
Nöjda NVK:are och en glad kock! 
 
 
Skitkul med tre spelare i All Star Team!
 
 
Taggade? Ja.. jag vet inte riktigt men skulle kunna tänka mig att bilden togs inför semifinalen!
 
Tack tjejer för en underbar helg och tack alla hemma i Norrland för allt peptalk via sms, facebook och alla såna sociala medier etc. :D
 
/Julia #11
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: