NvK

Ny dag, ny match!

Kategori:

Vi anlände till hotellet före klockan sex igårkväll, Scandic Järva krog.vi fik ett tips om matställen, så när vi installerat oss på rummen begav vi oss på en liten promenad. Efter ca 15 minuter kom vi till ett ställe med några restauranger. Vi valde ett pasta/pizza ställe. Jag tror nästan att alla var nöjda med sin mat. Min pizza med parmaskinka, ruccola och mozzarella var då gudomlig!

Mätta och belåtna begav vi oss mot hotellet igen, med ett stopp på Hemköp för att införskaffa lite snacks för kvällen och mellanmål för morgondagen. Tillbaka på hotellet var vi kring klockan åtta. Väldigt trötta efter dagen sov nog alla innan halv elva. Sköönt!

Nu på morgon samlades laget klockan åtta nere på frukosten. Magisk frukost, som alltid på Scandic. Nu ska vi hitta åt en buss och bege oss mot Rissnehallen. Match kl. 12.00! Håll tummarna för oss!

Slänger in en bild på Malina och Sofia som valde mjölk till sin mat igår. Det var flera som bad om mjölk och han på restaurangen tyckte nog det var lite roligt, för han skrattade gott bär det var så många. Men är man norrlänning så är man..!

/ #9, Glommers, Johanna.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: