NvK

Herrlagets andra sammandrag

Kategori: Allmänt

Nu var det dags igen, Skellefteå arrangerade andra sammandraget för säsongen. Vi samlades i campushallen för att ta oss an IKSU och Slussfors (Storuman)

Först IKSU kl 9.30 och Slussfors kl 11.00. 

Första matchen och första set började med ett mindre kaos. IKSU kunde ta ledningen och vinna första set enligt deras plan

Men vi kände att vi hade mer att ge. Efter ett snack i pausen kunde vispela mera avslappnat och fick flyt i vårat eget speloch kunde vinna andra set. Även tredje set gick bra och vi spelade som vi skulle och vann även det och kunde inkassera säsongens första segermed 2-1 mot IKSU! SKÖNT!

Match nr 2 mot Slussfors på andra sidan blev tuffare. Vi började rätt stabilt och kunde hänga med bra. Tyvärr så håller vi inte hela vägen i första set och förlorar med 25-22.

Med goda förhoppningar inför följande set så kände vi, att trots en setförlust så hade vi goda chanser att knipa ett set eller två.

Tyvärr så kommer vi inte igång i dom resterande seten i matchen mot slussfors och dom kan spela sitt spel och även gå segrande ur denna match. 

Vi faller mest på våra egna misstag. Men det är ju saker som går att förbättra. Så till nästa sammandrag i Vännäs den 1:a December ska vi vässa formen och sikta in oss på nya segrar. 

Plus i kanten går till Jonas som gör fina inhopp som passare och levererar fina pass när det krävs. Även till Jonn som gör ett bra jobb över hela banan och dessutom stod för en riktig delikatess när han gjorde en räddning med en snygg ”pancake”.  Vilket fick Jesper att bli riktigt avis och undra hur det känns att ha fler kroppsdelar än fötterna i marken någon gång.  ;-)

Men något som vi missade under stora delar av sammandraget var att ta kort! Därför kommer det en lite sämre bilduppdatering än tidigare.

Under segermatchen var inte den stora kameran framme alls.

Men då är det tur att tränarn kunde leverera med sin mobiltelefon!  

Mange inledde starkt med servarna (OBS! Han har två armar i verkligheten)
 
Jesper, Wille och Erik snackade genom taktiken i framlinjen.   
 
På den här bilden finns det en väldigt ovanlig sak som är väldigt imponerande fångat av fotografen (Aron). Nej det är inte att Jesper slår med vänster arm, det är att hans tröja inte är upp vid mellangärdet även om han hoppar och sträcker på sig! Det är stort! 
 
 
Erik och Mange gör sig klara för mottag, Jesper tar en promenad framme vid nät. 
 
Jesper blockar och Erik och tröjan smyger upp samtidigt för att både täcka och inte täcka.. 
 
 
Sen blev det bara 4 bilder från matchen mot slussfors.
 
Simon, Erik och Jesper spanar in Ali Rezas backspike
 
En bild på en volleyboll för att kolla ljuset och vitbalansen...
 
En bild på en framlinje och ett par korta shorts från slussfors..
 
och en sjukt nöjd Wille efter första segern! 
 
Tack för oss, vi kommer tillbaka! 
 

//  Herrlaget.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: