NvK

oh my gash va bra vi är!!

Kategori: Allmänt

allsvenskans två första hemmamatcher kunde ju absolut inte ha slutat bättre! 2 vinster. heja oss!!
tänkte att ja ska skynda me o skriva att vi vann så ni därute i norsjösskogarna som inte har kunnat vara på plats och sett helgens bravader inte tror att vi har förlorat. för att vi inte har uppdaterat alltså!
iallafall. dagen började med tacosätande på vuxenskolan. bra kockat där matansvariga felica, reb a och paulina!! dock tyckte inte alla de, eftersom att dom hade hett paprika i salladen... men matlaget försvarade sig med att de inte visste att de fanns antipaprika-folk i laget. för de hade inte blandat i tomater i salladen, eftersom att de vet vi alla att det finns folk som inte gillar. smart tänkt och starkt försvar där!
efter lite taktikansack och pepptalk begav vi oss senare ner till hallen för att göra oss iordning. allt gick frid och fröjd tills johanna satte sig ner och började be (trodde vi..). egentligen satt hon och gnuggade hennes skor eftersom att det tydligen var ister utsmetat på sulan.. vi kan säga att de va de. vi vet inte riktigt vad det var så vi kör på de iallafall. så när man stod på position 6 och lite runt där gatt man verkligen vara på sin vakt. annars skulle man ha flätte på flåte! hihi...
själva matchen då. vi spelade bra, någonting annat kan vi inte säga! och lyssna på detta mina damer och herrar: vi hade endast 9 misstag på tre hela set! amaziiiiiing! och iochmed det + allt de andra bra vi gjorde kunde vi vinna matchen med 3-0. GÖTT!
inga bilder den här gången.. tråkigt, jag vet. men! om ni vill se bilder kan ni gå in och kolla på denna sida där Ricke har tagit kort! http://www.fotosidan.se/blogs/rickes/svart-att-valja-bilder-for-tidning.htm . och dessutom hålla koll i tidningen, där brukar det ju också ploppa upp nå fina bilder! tack alla supporters för denna helg. hoppas att ni sitter och stödjer oss på de nästokommade hemmamatcherna också, som är den 18:de och 19:de februari! :)
tackochhejleverpastej! /G-son

Kommentarer

  • Johanna säger:

    Det var tigerbalsam..

    2012-01-29 | 23:08:13
  • G-son säger:

    men pallan sa ju att de inte va de? :)

    2012-01-29 | 23:43:17
  • g-son säger:

    RÄTTELSE!!!!

    det var petra som lagade mat i söndags. inte pallan!! :)

    2012-01-30 | 09:17:56
  • Petra säger:

    Ännu en rättelse, min mor var så snäll och lagade maten eftersom min kista var lite risig söndag morgon:)

    2012-02-03 | 14:56:46

Kommentera inlägget här: