NvK

dessa rubriker!

Kategori: Allmänt

Vad jag kan tycka är det svåraste med att blogga är alla dessa rubriker! alltid lika svårt att skriva nått fränt som fångar läsarna... typ. I alla fall så skulle jag ju blogga lite om helgen som varit. Eller ja, blogga och blogga.. jag brukar ju mest lägga upp bilder och skriva om dem. Själva matcherna brukar ju vara som mysterier. Om Tomas inte skriver nått fräsigt referat eller något sådant. Men i alla fall, ihelgen har vi ju varit i Lund och Göteborg och matchat. Och om ni har läst tidningen och tidigare så vet ju ni ju att vi vann matchen mot Lund, och förlorade mot Göteborg. Eller ja, själva förlusten har vi ju inte skrivit något om i bloggen. Bara om vinsten. Men om man inte skriver nått så kan man ju som förstå att de har blivit en förlust, eftersom att det inte precis är nått att skryta över.. Oj, tappade tråden lite. Bilder vare ju ni skulle få. Här kommer dom!
petra på partybussen mellan Lund och hallen. INNAN match...
Taggade b-ruds! och Tomas.
Sarah tog med sig något från toaletten..
Bilder från matchen mot Lund
vann första set me 25-21!
vann andra me 28-26..
förlorade ett tight 3:dje set med 25-23
och dammade till med 25-21 i 4:de och sista set! BRA JOBBAT!!!
Tomas hittade ett kvitto från färjefärden förra helgen. undrar hur han fick med sig hönan hem utan att någon märkte det... (Pulla=höna, för er som inte visste! :) )
medan vissa sov i trånga fula rum, fick vissa lyxrum! skämt åsido, alla rum var fina. vårat var bara mycketmycket finare!
plättar till frulle på Scandic i götet. julia firade detta med att för första gången äta lönnsirap till? eller vad det nu var för kletigt gojs..
Matchdags
nu till helgen har vi hela 2 hemmamatcher! alltså kan just DU inte slippa undan att komma kolla! hur perfekt som helst om du frågar mig! kl 2 både lördag och söndag. och mtståndet står Södertelge för på lördan och Falköping möter vi på söndan.
vi ses där, för ni vill väl inte missa dessa godingar? ;)
// G-son :)
p.s. det är petra som har bilderna från jomala, men de bör komma snart! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: