NvK

SPINNINGPASS!

Kategori: Allmänt

Onsdagskvällen till ära fick vi köra ett tufft spinningpass på Jump In :)

I början skulle 9 virriga volleybolltjejer + Patrik justera sina egna cyklar så de skulle passa var och en (vilket var det svåraste under kvällen, men men vi grejade de iaf).
Julia verkar uttråkad medans Sofia verkar helt galet taggad!!!!!
Johanna var less på att vänta på vi som inte förstod hur man skulle justera cykeln och var därför inte lika snabb som hon.
Men nu var jag (Malina) och jag Erika redo att sätta igång.
Så när cyklarna var redo att cyklas på och brudarna + Patrik var redo att cykla, så drog det GRYMT jobbiga spinningpasset igång.
Efter det äckliga spinningpasset blev det en härlig stretching och med äckligt så menar jag att på vissa av oss så fanns det inte mycket kvar av tröjan som var torrt.
Det var väldigt kvaft där inne i det lilla rummet som vi var 11 personer i + att det bara var vädringsluckan som kunde öppnas och inte fönstret, vilket resulterades till detta igenimmade fönstret.
Sofia är även taggad efter spinningpasset! Att man kan ha en sån energi efter ca. 45 minuters spinning kan man inte förstå... Men men what to do?
Det var minnsann ett tufft men ack så roligt pass, längtar redan tillbaks de hårda sadlarna det är ett som är säkert :D!! Åsså självklart ett stort tack till ledaren som stod ut med oss ett helt pass!  /#2

Kommentarer


Kommentera inlägget här: