NvK

SM-kval

Kategori: Allmänt

Då har vi alltså gjort det igen, alltså visat att vi fortfarande är bäst i Norrland genom att vunnit tre av tre matcher nere i härnösand! Bussen lämnade Norsjö busstation vid 5snåret på lördagsmorgonen. Endast en av elva personer tog en lite längre sovmorgon och vaknade fem minuter innan bussen avgick, men hann som tur var ändå, så.. allt gick som planerat kan man väl säga.

En timme senare var vi i Skellefteå där kfum skulle hämtas upp och vi samåka vidare till Härnösand, dom hade ju faktiskt fått en timmes mer sömn än oss och det hördes. Tog ett bra tag innan även dom kunde somna i bussen, självklart gav vi igen men dock väntade vi till hemresan (läs vidare....)

Efter ca fem timmars bussresa var vi äntligen framme i Härnösand där det första som hände var att min (Louises) vattenflaska läkt och hela matchkittet var dyngblött. Tackar Malina för hjälpen med att torka detta med handtorken :) Vi började med en enkel seger mot Härnösand (25-10, 25-11) Dagen fortsatte bra med även här en enkel seger mot Storuman (25-9, 25-5). Sista matchen som skulle spelas spelade vi mot Skellefteå. Lite tuffare motstånd än tidigare lag vi mötte men inte stoppade det oss, riktigt bra spelat (25-20, 25-14) ... och guldet va vårt!

Överlägg av våra passare skedde också under dagen, två riktigt snygga men dock bara poäng på en av dessa. Rebecca A började med att lägga ett snyggt sådant perfekt på linjen, just bredvid domaren men bollen döms ut. Det här accepterade inte Rebecca som vände sig mot domaren och utbrast: "VAAAA! Du skämtar väl?" Svar på detta lät "Nej, jag skämtar inte men jag såg inte här uppifrån" Julia fixade iallafall till detta och gjorde ännu ett snyggt överlägg nästa match!

Hemresan var kommen och här roade vi oss till en början med sångleken. Johanna, Rebecca A, Petra & Julia against Lina, Hedvig, Louise, Lovisa & Malina. Efter att ha sjungit allsång på troligtvis alla sånger som finns av alfabetets bokstäver så gav vi upp och började istället med en ny lek. "En blå vadå?" Denna lek fungerar väl ungefär som när man sjunger broder Jakob, dock mycket mer hjärngympa. Det var här paybacken mot Skellefteå kom efter att dom levt om i bussen på morgon så levde vi om mer, dock tog det någon timme innan vi faktiskt förstod att vi kanske skulle ha varit lite tystare? Hedvigs öron började blöda (eller va det kanske bara som hon sa?) och Julia var helt säker på att hon skulle börja drömma mardrömmar om färger efter denna lek..

Julias byxor

At first I was afraid, I was petrafied


Nära döden-upplevelse 2.


Bra jobbat ihelgen brudar och coach Patrik!

Kommentarer

  • Lars-Göran Wadén säger:

    Jag bor i Gävle, är författare till boken "Livet rullar vidare" och arbetar heltid som tillgänglighetskonsult. Just nu är jag en ofta anlitad föreläsare kring tillgänglighet- och bemötandefrågor och reser landet runt. Jag tar upp dessa ämnen med hjälp av humor och en skopa provokation. Anledningen till att jag skriver till dig är att jag föreläser på Folkets Hus i Norsjö klockan 18.30 den 9/2. Du är jättevälkommen att vara med och lyssna, och skriv gärna en recension i din blogg efteråt.

    2011-02-03 | 15:41:40
    Bloggadress: http://livetrullarvidare.blogg.se/

Kommentera inlägget här: