NvK

Två matcher, en vinst!

Kategori: Allmänt

Puh, är helt slut i kropp och knopp efter denna helg, men ska försöka knåpa ihop ett inlägg.

Så, lördagen inleddes som vanligt med lunch på Vuxenskolan. Denna gång hade Hedvig Paulina och Julia kokat ihop en utsökt bacongryta. Efteråt så bjöds det t.o.m. på kladdkaka, och Sofia som nyligen fyllt 16 år fick blåsa ut hela två ljus.

Födelsedagsbarnet med kladdkakan och sina två ljus!

Efter vi gått igenom lite taktik och klippt alla hjärtan som skulle klippas, eftersom det är Kärleksvecka i Norsjö, så drog vi till hallen för att få upp hela arrangemanget. Det gick fort och smidigt som vanligt, tack vare alla som är där och hjälper oss, STORT tack till er!

Här har vi en bild när vi sätter upp det största hjärtat bakom seket.. Det roligaste med hela bilden är nästan Petra, för just när jag tog denna bild så står hon och inspekterar en mobiltelefon och säger: Alltså vars pratar man?


Så, matchen då. Första set gör vi riktigt bra ifrån oss. Är hårda och tuffa i anfallet och sliter bra. Vi får lite press på Ljungby och är riktigt nära att ta hem första setet. Dock så tar Ljunby hem det, och det gör att vi faller tillbaka i andra set. Fegar lite för mycket, och kommer knapp till anfall, och som vi alla vet så är det när man får press på de andra i serve och anfall, då kan man vinna bollar. Andra set tillfaller även Ljungby. Tredje set skärper vi till oss, men kommer ändå inte riktgt in i det spel vi hade i första set. Ljungby tar hem matchen med 3-0. Tror att dagens publiksiffra är kring 150 pers.


Dag två, söndag, möts vi i hallen halv ett. Eftersom vi lämnat allt kvar sedan dagen innan kan vi direkt fokusera på matchen. Och nu såhär 3 timmar efter matchen, så har jag inte så mycket minne av hur de första 4 seten gick. Vi vann två, de vann två. Vi följs åt ganska bra i siffrorna om jag inte minns fel. Vi får inte riktigt stopp i blocket i de första seten, men i andra halvan av matchen så börjar vi få utdelning av vårat block, och vi går till ett femte och avgörande set. Här inleder Malmö med en servemiss, och det kändes redan där som om att dom förlorat matchen. Vi öser på och det står 8-4 när vi byter sida. Sista setet var det riktigt bra energi i laget, vi har fokus på det vi ska göra och vinner sista setet med 15-9 och därmed hela matchen med 3-2!

Det kommer mest troligt upp ett mer utförligt och mer analyserat referat av Tomas på hemsidan under veckan så håll utkik där vettja!

Vi avslutar med en bild på laget och spättekakan som Malmö så generöst hade fraktat upp till Norsjö åt oss, vi tackar och bockar för det, jag tror Sofia upptäckte sin nya favoritkaka (för det är väl en kaka?)

Tycker att Tomas kommentar när han skulle ta bilden var rätt skön.. "Måste Malina se ut sådär?"
Jag tycker att hon är söt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: