NvK

Match!

Kategori: Allmänt

Igår, lördag hade vi, Norsjös div 1 lag, hemmamatch, och Härnösand stod för motståndet. Men som vi vet, handlar hemmamatcherna inte alls bara om att komma till hallen, spela och sedan fara hem. Nej, det handlar om så mycket mer än så!

Klockan 08.56 var jag (Johanna) på vuxenskolan och bara några få minuter sedare dök Julia och Lovisa upp. I två härliga timmar hann vi få till 6 stycker riktigt goda tacopajer! Dock var det endast planerat att göra 5 pajer, men det blev så mycket köttfärs så det räckte till 6. Malina dök till slut upp (Det är inte lätt bilen vägrar starta och mn bor i kattisberg..)Men när Sofie hade bestämt sig för att inte äta lunch med oss så blev det över drygt två pajjer. Gladast blev nog Reb G eftersom hon fick ta med sig resten av den glutenfria pajen hem!

Efter vi fyllt magarna, Sofie anslutit sig till gruppen, Tomas gått igenom dagens kommande match, taktik osv, så begav vi oss mot hallen. Upp med seket, nätet, sargen, ja allt vad som nu ska göras i ordning.

14.00 drog matchen igång. Om Jag inte minns helt fel så inledde vi första set riktigt bra. Vi höll i tempot och kunde styra dit vi ville. Andra set föll vi tillbaka lite grann, hamnade i ett saktare tempo och tappade lite fokus. 3:e setet kom vi tillbaka, Reb G drog igång med sina superservar som skakade Härnösands mottag och vi fick en rejäl ledning som vi behöll hela vägen ut. 
Sifforna hamnade på 3-0 (25-18, 25-22, 25-14,)

Vi får se om tomas kommer med något mer analyserat referat från matchen på hemsidan, själv så har man lite blackout efter matcherna och kommer inte riktigt ihåg hur det gick rent spelmässigt.

Något som var riktigt roligt var med helgens match att alla fick speltid. Det är riktigt kul att vi kan "möblera om" och det fungerar bra.

Publiksifforna har jag inte riktigt kläm på, men dyker kanske upp på hemsidan under veckan..

/Johanna #9

Kommentarer

  • Louise säger:

    Grattis till vinst!!

    2010-11-14 | 23:12:53
    Bloggadress: http://louuui.blogg.se/
  • Jenny, Härnösand säger:

    Tack för en superkul match i lördags! Vi var alla väldigt glada över vad vi presterade. Då inte i tredje set då vi inte fick tag på de bra serverna som Rebecka hade.

    2010-11-16 | 22:00:32
    Bloggadress: http://www.harnosandvolley.net

Kommentera inlägget här: