NvK

dubbelhemma

Kategori: Allmänt

Det var ju som sagt var hemmapremiär i helgen, och på lördagen var det Uppsala som bjöd på motståndet.
Laget samlades vid 11snåret på Tjädern för att tillsammans äta lunch och ladda inför matchen.
några hade med sig tacos, Felicia hade med sig en sallad som nog hade räckt till hela laget om hon hade varit generös! Sofie däremot hade med sig något som hon själv påstod vara yoghurt, men vi andra är rätt säkra på att det var någon form av marängsviss. Är man tränare får man visst äta lite vad man vill .. pfft

iaf, vid 12 gick vi till hallen för att hjälpa till med att få upp allt, men där hade man varit effektiva, så det mesta var redan uppsatt, Kanon!  Iom detta så vandrade vi lugnt in i omklädningsrummet, man vad hade hänt!? Jo!  det första vi ser när vi kommer in i omklädningsrummet är ett gäng med sjukt snygga brudar. Det var nämligen så att sofie oh tomas gjort en liten fuling och letat reda på bilder och hängt upp på var och en av oss, och inte särskilt fagra sådana heller.

Men vi fick iaf våra platser bekräftade då vi tidigare levt med skräcken att en dag bli av med dem. Vi menar,  det är ju rätt känsligt det här med favoritplatser i omklädningsrum osv. Efter en stunds diggande av gammal lågstadie-pop (iaf för oss 90talister) så var det dags för match.

Matchen drog igång inför en publik på ungerfär 180 pers(som för övrigt håller världsklass).
vi hade lite servmissar i början, men det hade motståndarlaget med. Så det blev som plus-minus-noll i det fallet.
När vi slutade styla och satte servarna så kom vi igång riktigt bra, Soffan klämde några riktigt fina överlägg, som tenderade till att bli lite väl spännande ibland, men det är så vi gillar henne. Living on the edge, som man brukar säga. Matchen i övrigt var inte speciellt spännande, men statistikskrivarna( aka avbytarna) på sidan av gjorde ett ypperlig insats trots bristen på spännande fakta. Även om Uppsala hade en ledning i början av 3:e set så vände vi det och tog även sista set, så matchen avslutades med snygga siffror 3-0 till Norsjö (Rebecka, det är vi ).

Söndagen inleddes på samma sätt som lördagen. Vi samlades på Tjädern för att äta lunch. Några hade tacos med sig, andra hade micromat. Johanna hade fel mat, men Felicia, hon överaskade oss alla med en sallad! en sallad så lik den förra att man kunnat svära på att det var samma! Felicia vill inte lämna ut några kommentarer om händelsen.
I första set var vi lite sega och kom inte igång, Solna däremot var på hugget och de vann första set.
I andra set däremot vaknade vi till. Servarna satt, vi hade press på dem och vi vann det setet lätt med 25-10. härligt!
Efter det rullade det på i 3 set och det vann vi även. i fjärde set var Solna tillbaka och ledde med 20-16, men då klev Carro Kakan Nordén in och dundrade på med sina servar och vi tog även hem det 4:e setet, så matchen avslutades med 3-1 och Norsjö fick ytterligare 3p!

setsiffrorna efter helgens match blev alltså

Norsjö - Uppsala 3-0(25-17,25-16,25-19)

Norsjö - Solna 3-1 (21-25,25-10,25-19,25-21)

Nu laddar vi inför helgen, där vi möter Malmö och Jönköping borta.
Glöm inte följa oss på Hotline!!

/Glommers & Felficia



Kommentarer

  • Kapten säger:

    Braaaaa skrivet brudar! :-)

    2010-01-21 | 18:00:59

Kommentera inlägget här: