NvK

Wohooooo!! Segern är vååååååår..

Kategori: Allmänt

BRA JOBBAT BRUDAR!!! Nu är div 1 norra avklarad och jag måste säga att vi gjorde det riktigt bra! Ingen förlorad match, inga förlorade poöng och med en setskillnad på 30-3. Det är inte illa!

Matchen mot Skellefteå igår var lätt den roligaste på hela säsongen. Derby (alltid kul) men det som gjorde just denna match till den bästa var helt klart det fantastiska publikstödet!!! åhhhh va kul det var! Alla som hejade, skrek och tjoade gjorde ett fantastiskt jobb! Sen var ni (ungdomslagen) skitsnygga i alla era utklädnader oxå :-)

Matchdagen började som vanligt med gemensam lunch på vuxenskolan. Nytt för dagen var att Johanna Wikberg hade seriepremiär i den nya klubben. Riktigt kul att ha henne med! En rolig tjej som passar in perfekt! Efter lunch var det dags att gå till sporthallen för att hjälpa till att rigga arrangemanget. Uppvärmningen kändes bra och alla var taggade till 1000.

I första set följdes vi och Skellefteå poäng efter poäng och vi låg under vissa stunder. Skellefteå jobbade på riktigt bra och vi fick verkligen slita för att vinna bollar. När vi tillslut fick några poängs övertag kunde vi lugnt ta första setet med 25-20.

Andra set började ganska liknande som första. Skellefteå hade ställt om lite i deras uppställning så vissa av oss fick ett riktigt stort block som motstånd på andra sidan nätet :-) Kul med lite utmaningar! Vi tog en ganska stor ledning och kunde därför relativt enkelt ta andra set med 25-13

Inför tredje set hade vi som vanligt en 10-min. paus och det är lite speciellt. När man vunnit två set och får en längre paus innan tredje och förhoppningsvis sista setet är det lätt hänt att man slappnar av alldeles för mycket och det är inte helt ovanligt att man då förlorar det setet. Det här är ju något vi är fullt medvetna om så pausen brukar mest handla om att fortsätta hålla uppe fokus och tagga tagga tagga. När vi kom ut i sporthallen efter pausen fick vi dessutom den glada nyheten att vi vunnit klubbens tävling i newbody-försäljningen!!! Wooohoooo, Källan here we come! :-) Bra jobb brudar!

Nu till tredje set. Vi började riktigt bra och hade några poängs övertag redan från början. Då började vi slarva en del och Skellefteå var ikapp igen. Det blev dock aldrig riktigt spännande och setet vanns med 25-16. Att vi än en gång slog Skellefteå med 3-0 är nog mer än vi vågat hoppas på och det känns skitbra att vi klarade av det!

Nu väntar allsvenskan och vi är mer laddade än någonsin! Under juluppehållet kommer vi att finslipa vissa detaljer men det känns som att vi i det stora hela är väl förberedda inför vad som komma skall!

Nu hoppas jag att publiken hänger med oss till nästa volleybolläventyr, fatta va kul det kommer att bli!!! :-)

// kapten

Kommentarer


Kommentera inlägget här: