NvK

En inte helt så vanlig måndag..

Kategori: Allmänt

Eftersom laget tagit ut sina sista krafter på att spela volleyboll i helgen så tänkte tränarna att det nu var dags att lära oss ännu en ny sport. Handboll har varit på tal, pingis, gymnastik och nu senast boxing. Men, Igår var precis som jag sa, inte en helt vanlig måndag, nej den här måndagen hade de slagit på stort och sett till att vi skulle få lära oss:.... BOCKIA!
För er som inte ännu blivit experttränade i just denna sport så kan jag ju informera er om att bockia är kan liknas vid boule, eller kula, för er som är ännu yngre. Dvs, att man tävlar om att kasta en kula närmast en annan kula.

En väldigt precisionskrävande sport som var mycket jobbigare än vad det såg ut, och då tänker jag inte bara på den pendlande armrörelsen, eller knicken i handleden, Nej, även ögonmåttet var tvugen att arbeta. (Vilket nog blev vårt svåraste moment i denna sport).

Iaf så delades laget upp i ännu mindre lag. Det var oerhört spännande, med två vunna matcher både hos lag Felicia/rebecca och sofia/carro/lovisa blev poängräkning  nödvändigt, och lag sofia/carro/lovisa gick segrandes ut ur sporthallen.

Kul säger vi!
Är det detta vi spelar match i på torsdag måntro?
Koncentrationen på topp!grattis/ femman

Kommentarer


Kommentera inlägget här: