NvK

Olyckan var framme igen

Kategori: Bilder

Olyckan var framme igen. Eller ska man kalla detta för olycka. Onsdagsträningen ledde ialla fall till att vår center spelare Freja Morén fördes till akuten i skellefteå för att sy 4-5 stygn. Anledningen var för att freja krockat med en stolpe. Det hela kan diskuteras. Men vill ni ha mer information bör ni nog kontakta hennes advokat. Vi kan dock konstatera att Freja är på fötter igen och verkar ha överlevt kraschen. Ingen mer skada skedd än tidigare befarande huvudet.  

Kommentarer

  • Lagäldste säger:

    Det som känns riktigt skönt är att Freja nu testat utrustningen. Äntligen förstår vi vad den där vadderingen runt stolparna är till för. Tack Freja!

    2008-09-05 | 11:34:03
  • Olov säger:

    Olycka schmolycka! Sol-Freja har helt enkelt blivit less på att alla tjatar om att stolparna är tunga, svårhanterliga och väldans bökiga att få upp ur sina hål vid träningarnas slut. -Nu får det vara nog, tänkte Sol-Freja och när hon lix var i omedelbar närhet till nämnda stolpe såg hon sin chans. Med en stångning värdig en riktigt modig get satte hon pannbenet mot vad hon trodde var en av stolpens svagaste punkter. Det gick väl lite sådär... Vår unga center gick ganska snabbt från Sol-Freja till typ Dim-Freja. Hur det gick för stolpen finns det ännu inga uppgifter om.

    2008-09-05 | 14:35:35
  • Lagäldste säger:

    Eftersom Freja med sådan kraft sprang in i stoplen så står den naturligtvis kvar! Om nu Freja blev dimmig så blev stoplen helt sne... ;)

    2008-09-05 | 14:37:17

Kommentera inlägget här: