NvK

Norsjö - Skellefteå

Kategori: Allmänt

Igår var det match i div.2, vi mötte Skellefteå borta.
Efter senaste mötet som Skellefteå vann med 3-0 var det ett väldigt laddat gäng som kom till sporthallen! 

Första set började rätt jämnt men Skellefteå  hade hela tiden en liten ledning som vi jagade. Men tyvärr kom vi aldrig ifatt och dom vann första med 25-21.
 
Efter en kort paus och lite snack var vi överens om att gå på hårdare få igång snacket ordentligt, och det gav resultat direkt. Vi kunde inleda andra set med att ta en stor ledning och ryckte ifrån. Men tyvärr fick vi en svacka i mitten och Skellefteå kom tillbaka och kom ikapp. Vi fortsatte kämpa på bra men ändå så blev det skellefteå som drog det längsta strået och vann andra set med 27-25.
 
I tredje set gjorde vi precis som i andra och gick ut stenhårt. VI fick inte in samma ledning som förut men det kändes som att vi hade bra tryck ändå. Skellefteå svarade också hårt och var väldigt inställda på att stänga matchen och pricka av ännu en 3-0 seger. Men vi hade andra planer! Efter en hel del spännade bollar kunde vi tillslut ta hem tredje set med 30-28 och matchen fick sig en ny vändning.
 
Att kunna ta hem ett så tight set och kunna göra en vändning i matchbilden gav oss massvis med energi och nu kunde inget stoppa oss fjärde set. Vi gick ut hårt som vi alltid gjort men nu kunde vi hålla det hela vägen och vann med 25-18. 
 
Inför femte och avgörande set var det bara allt eller inget som gällde och allt flöt på precis som vi ville så slutligen kunde vi ta hem det med 15-9 och vann matchen! 

Riktigt bra jobbat hela laget!! 

 

 
 
/Ann och Jesper 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: